Cautare

4007 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (3.48 secunde)
Martin a fost prezentat de senatorul Dan Voiculescu, presedintele PC, care i-a rugat pe cei prezenti sa-i acorde proaspatului conservator un capital de incredere.
S-au incurcat personajele Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca este posibil ca liberalul Emil Strunga sa fi uitat de faptul ca la nivel national PC este in alianta cu PNL.
La rindul sau presedintele PSD si-a anuntat sustinerea fata de presedintele Organizatiei Judetene a PSD, Dan Nica, pentru functia de vicepresedinte al partidului. „Il am pe Dan Nica in conducerea partidului si il sustin in candidatura sa depusa pentru vicepresedentia PSD.
Presedintele partidului, Dan Voiculescu, a anuntat ca PC va vota bugetul pe 2007 in Parlament, dar a pus conditii. ... Basescu, atacat de conservatori Dan Voiculescu a atacat foarte dur Partidul Democrat si pe presedintele Traian Basescu, pe care-l vede principalul adversar politic.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca actiunea Puterii nu aduce in buzunarele pensionarilor bani suficienti pentru plata facturii la intretinere.
Biroul politic al PC a adoptat ieri o rezolutie referitoare la formarea unei delegatii constituite din PC, Dan Voiculescu, si senatorul Codrut Seres, care este mandatata sa negocieze cu PNL si, probabil, PSD pentru a identifica solutii de iesire din aceasta criza politica, generata de presedintele Basescu.
Prim-vicepresedintele PC, Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, ii cere premierului intr-o scrisoare deschisa trimisa ieri sa constituie de urgenta o comisie, sub coordonarea Autoritatii de Control, care sa analizeze toate contractele de furnizare a energiei din perioada 2000-2007.
Gestul Monei Musca, de "inspiratie" pentru Dan Voiculescu Parca impulsionat de gestul Monei Musca si de declaratia lui Gheorghe Flutur, liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, tot ieri, ca va face un gest asemanator cu cea "incondeiata" in arhivele Securitatii cu numele de "Dana".
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca situatia liderului PC Dan Voiculescu nu este similara cu cea a Monei Musca, intrucat votul din CNSAS la Voiculescu a fost la balotaj, iar recursul acestuia in instanta este pe fond, neexistand angajamentul de colaborare.
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Dan Sabau, fostul presedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, a fost dat afara de la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila.
O inregistrare audio a unei sedinte de birou politic arata cum Dan Ilie Morega i-a chemat la raport pe sefii liberali de institutii descentralizate, cerandu-le situatia sumelor pe care le-au adunat din donatii si cotizatii.
Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat ca parlamentarii liberali sunt dispusi sa-si depuna mandatele in cazul in care presedintele suspendat Traian Basescu va reusi sa adune la referendum opt milioane de voturi in favoarea sa.
  ' Dan Voiculescu: ... Noi vom ramane cu ochii pe dumneavoastra si va vom sanctiona in continuare, a declarat presedintele Partidului Conservator Dan Voiculescu. ... Presedintele PC, Dan Voiculescu, l-a felicitat pe presedintele Traian Basescu in urma votului pentru referendum.
Printre cele mai vizibile personaje, actionare la Banca Romaneasca Constanta, se afla si senatorul Dan Voiculescu, presedintele PC.
Este vorba despre Paul Foleanu si Dan Moldovan. ... Revenind insa la democrati, dintre cei care isi doresc sa intre in "pielea" lui Iorgus, si care au si cele mai multe sanse - se desprind Dan Moldovan si Paul Foleanu.
Nicolae Patru (Valcea), Dan Nicolae Rahau (Constanta), Adrian Maracineanu (Prahova), Adrian Pascuta (Timis), Ion Stoica (viceprimarul orasului Buftea). ... presedintele PRM Navodari, Dan Nicolae Rahau (fost senator) si Mariana Bandi, presedintele Organizatiei Municipale de Femei a PRM Constanta.
In timpul sedintei Biroului Permanent National al PSD de luni, vicepresedintele PSD, Dan Nica, a facut o estimare a cheltuielilor electorale necesare candidatilor care ar putea fi alesi prin vot uninominal pentru Parlament, consilii judetene sau primarii.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, nu mai concepe ca in bugetul pentru 2009 sa nu fie inclusa finantarea centurii Galatiului, acesta amintind ca nu va mai accepta promisiuni vagi care nu rezolva nimic, asa cum s-a intamplat la finele anului trecut.
google-analytics.com